Pages

Monday, 9 January 2012

2D1N @ BUKIT TINGGI, PAHANG

~Assalamualaikum~

Okeh!
Today semangat nk share percutian ShAz with hubby bucuk dua minggu lepas ke
BUKIT TINGGI, PAHANG 

ShAz percaya mesti ade antara uolz yg dah penah jejak kat Bukit Tinggi ni kan??
sbb tempat ni dah lame wujud pun sebenarnye..
Cume ShAz pun tak pasti dmana silapnya..
Tahun lepas (2010) baru ShAz tau yg ade tempat menarik mcm ni kt Malaysia..
pehhhh....Gila ketinggalan !!!! 


Pada sape2 yg tak pegi lagi tu..bawak2 la diri & family tu gi bercuti..
tak payah la nk ke obesi bagai..
kat negara kita Malaysia ni pun byk sgt destinasi2 menarik yg WAJIB dikunjungi!! 

Ok la.malas nk celoteh panjang lebar..
korang layan la gambar2 percutian ShAz n Hubby di
BUKIT TINGGI, PAHANG, MALAYSIA

Layanzzzzz.......................

hubby wat surprise... ingatkan pegi balik hari je.. rupenye die dh booked bilik!



Night view.....


ni la akibat tak prepare makanan dari bawah... mknn kt atas ni MAHAL2!!!


Sebelum nak naik bilik tido..ktorang trnampak pusat snuker nih. tgk makcik sorg tu main mcm best jer. so layan dulu lah! ;)




macam terer je.. hukhuk..


 Breakfast time!! 


Perut kenyang hati pun senang!!! yeeeehaaaaaa!!!


i luv My Castle ^____^


c.o.l.o.r.f.u.l.l


gi singgah Japanese Village.. 
tak payah susah2 gi JEPUN nun! naik je Bukit Tinggi ni hah dah smpai Jepun. ;)


Won Bin & Song Hye Kyo (versi M'sia) ahaks!


On da way balik dari Japanes Village terjumpe menatang nih.. GELI SANGAT! tapi CUTE!




Pasni tak tau la bile lagi akan jejak ke sini... ....


~ BUBYE BUKIT TINGGI ~

20 notty komen:

Nisa Greennnpanda said...

wah..byknye pic..
sronok lak sy tgk, hehe..
sy tringin nk gi gak.. >_<

sHaz said...

pegi nisa jgn tak pegi..
rugi tau tak pegi tempat2 menarik dlm negara kite ni. heheeee ^___^

Nora Karim said...

Shaz... akak duduk di pahang 3 tahun lebih... tak pernah sampai pun kat bukit tinggi ni... sekarang dah berpindah ke melaka... :-( tp tgk gmbr2 shaz ni rasa menyesal sgt tak pegi... huhuhu...

suzie rahman said...

wah best nye.tp tang ult gonggok tu syer scare!

Razifredz said...

menarik2 ble pegi ni ... blm sampai sini lg

sHaz said...

@Nora Karim: alamak kakk..lame tu bertapa kat pahang. klu ShAz pun nyesal tak gi.hehee.. xpe kak nora, dari melaka pun tak jauh sgt la.. still dlm malaysia lg. nnti pegi tau bwk anak2... ^_^

sHaz said...

@suzie rahman: comey kan ulat gonggok tu suzie.hehee.. sopan je die jln2 kt situ. ;p

sHaz said...

@Razifredz: kami pegi bulan 12 lepas..ShAz ni pun 1st time smpai sini. pegi la mr razif bwk family brcuti. ^__^

cheqna said...

insyaallah ada masa boleh datang lagi =)

Wani Sakri said...

penah g sane rombongan skolah long time ago, cantik sgt =D

Hafiz Al-Pazin said...

wahhh, bukit tinggi mmg sangat cantik...ehehehe

Wilayah Sepet Kuku said...

As salam,

wah romantiknya suprise tue..hehehe
mesti teruja kan kan..
hehehe :)

sHaz said...

@cheqna: yup.bile2 free nnti dtg lg tau. :)

sHaz said...

@Wani Sakri: untung la..time skolah lg dpt mrase gi. ShAz ni 1st time pegi..tu pun baru tau ade tempat gini. hee~

sHaz said...

@Hafiz Al-Pazin: yeah.cantik sgt2. gi la jenjalan kt sna..hee~

sHaz said...

@Wilayah Sepet: Salam.. a'ar.teruja sgt.hehe. sbb plan awal nk gi tdo umah mkcik sedara..xtau pulak hubby dh booked bilik.

shark said...

salam perkenalan dari saya :)

sHaz said...

salam perkenalan shark.. nice 2 meet u ^__^

Gadis said...

bestnyerrr dpt pgi sane...=)

Anonymous said...

hello nottishaz.blogspot.com blogger discovered your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your site http://mass-backlinks.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic at this website http://mass-backlinks.com

 
Segala Yang Terkandung Di Dalam Blog Ini Adalah Hak Milik ShAz Notty